Platges de la Costa Brava per passejar a la tardor

Per nosaltres els mesos d’octubre, novembre i desembre  són uns dels millors mesos per anar a la platja, encara fa bon temps i els raigs de sol encara aguanten fins el tard. Trobareu totes les platges massificades de l’estiu sense gent i amb una tranquil·litat ideal per descansar, llegir i prendre el sol sense cremar-se.

Durant la tardor, i sobretot a l’hivern, les platges de la Costa Brava queden desertes i passejar per la seva sorra i fer els camins de ronda és un dels grans tresors dels locals de la zona.

Aquí teniu un llistat de les millors platges de la Costa Brava per passejar durant la tardor:

Platja de Sant Pol

La platja de Sant Pol es troba als afores de Sant Feliu de Guíxols i és coneguda mundialment per les casetes de colors dels Banys de S’Agaró i les cases indianes precioses a primera línea de mar.

És una platja llarga, gairebé d’un kilòmetre, i a l’extrem Nord comença el camí de ronda cap a la platja de Sa Conca i a l’altre extrem un altre camí de ronda amb més escales, no tant ample però també amb unes vistes fantàstiques de tota la badía.

Si voleu anar a dinar teniu un munt de restaurants, els nostres preferits són el Godard, el Maria Rosa, el Villa Mas i La Taverna del Mar, us recomamen que consulteu si estan oberts perquè molts dels restaurants de la Costa Brava fan vacances durant aquests mesos.

Platja Castell

Es tracta d’una zona verge amb un arenal molt extens, envoltada de boscos i camps, amb la riera que passa just pel mig i molt aprop un poblat ibèric. Tot això fa que sigui una de les platges més maques i es un dels destins predilectes per passar tot un dia de platja ja que apart de la seva bellesa es una platja amb molts serveis, disposeu de dos xiringuitos, escola de caiac, wc´s, lloguer d’hamaques i para-sols i també accesos per a persones amb mobilitat reduïda.

La platja té una longitud de 350 metres, encarada a sud i amb una entrada al mar poc pronunciada que fa que sigui ideal per anar amb nens. Us recomanem llogar un caiac i anar cap a la zona de cala la foradada o direcció cala Estreta, una zona amb aigües cristal·lines i que també es molt recomanable per practicar submarinisme.

A la part nord es conserven les restes d’un antic poblat ibèric i si aneu cap a la part sud podreu fer el camí de ronda fins a Cala s’Alguer que es una delicia pels sentits, us encantarà.

plato de comida

CAT | ESP